Kerteminderevyen dominerede Charlies Revygalla

3. september, 2017

Kerteminderevyen 2017

Kerteminderevyen prægede Charlies Revygalla

Kerteminderevyen prægede Charlies Revygalla

Trine Gadeberg og Kim Hammelsvang tronede også i Charlies Revygalla (Foto: Emil Andresen).
Kerteminderevyen 2017: Kerteminderevyen prægede Charlies Revygalla
Trine Gadeberg (Th), Årets Revykunstner, sammen med Christiane Bjørg Nielsen (foto: Emil Andresen).

Der var stort fokus på Kerteminderevyen, da tv2 Charley lørdag sendte prisshowet fra Cirkusbygningen i København, hvor Kerteminde som eneste revy stod for fire numre, havde tre nomineringer, og Trine Gadeberg blev Årets Kvindelige Revykunstner

Fire numre fra Kerteminderevyen, flere end fra nogen anden dansk revy i 2017, fik seerne, da tv2 Charley lørdag udsendte sin Charlies Revygalla fra Cirkusbygningen i København.

Kim Hammelsvang Henriksen og Anette Heick var gennemgående figurer som hhv. Bodil Jørgensen og Ghita Nørby. Kim Hammelsvang Henriksen og Trine Gadeberg tronede på WC-kummerne, mens hun som Dronning Margrethe forsøgte at lægge bordplan for et guldbryllup, og han som prinsgemalen endnu en gang forsøgte at avancere til regent.

Farshad Kholgi og Mads Nørby udkæmpede deres plastiske boksekamp mellem Demokrati og Terror, Trine Gadeberg sang om Det Lille Postkontor, der nu blot er en erindring fra børneværelset, og vi havde ustandselig Kerteminderevyen i billedet, ikke mindst syerskerne Ulla og Annette, der var med i Cirkusbygningen, hvor festen fandt sted.

Det er utroligt, så billigt Kerteminde Kommune køber så meget PR af en kulturinstitution, der giver så intensiv reklame for Kerteminde og byens kulturliv.

Tre nomineringer var det blevet til. Kim Hammelsvang måtte se Cirkusrevyens Henrik Lykkegaard løbe med prisen for Årets Parodi, mens hele revyen ikke overraskende ikke blev kåret to år i træk. Årets valgte blev Græsted Revyen.

Trine Gadeberg som Årets Kvindelige Revykunstner kunne man dog ikke komme uden om, så hun på en måned først blev Årets Tekstforfatter i Revyernes Revy og nu også Årets Skuespiller – og heldigt for Kerteminde kommer hun tilbage næste år i samme ensemble som i 2016, nemlig Farshad Kholgi, Kim Hammelsvang, Marie Mondrup, Peter Bom og Trine Gadeberg.

Vi – og hele Kerteminde – kan fryde os og allerede glæde os.

-up

 

Posted in Generelle nyheder, Kerteminderevyen | Ingen har kommenteret »