Mød Frede Gulbrandsen og se Danmarks bedste revy 2016 på tirsdag

1. december, 2021

På tirsdag kan I få en oplevelse, I ikke troede var mulig.
Frede Gulbrandsen (foto: Svend Novrup)

Frede Gulbrandsen (foto: Svend Novrup)

I kan se størstedelen af Danmarks bedste revy 2016, Kerteminderevyen, og få kommentarer til den af forestillingens instruktør, Frede Gulbrandsen, der havde sin store andel i, at en rimeligt god revy fra onsdag til søndag blev Danmarks suverænt bedste, kåret såvel i Revyernes Revy som Charlies Revygalla.
Marie Mondrup (tv) og Trine Gadeberg (fot9o: Emil Andresen)

Marie Mondrup (tv) og Trine Gadeberg (foto: Emil Andresen)

 

Det sker i Samlingsstuen, Andresens Købmandsgård, kl. 19, og hvis du ikke kan huske, hvem der var med, så var det Trine Gadeberg, Marie Mondrup, Farshad Kholghi og Kim Hammelsvang med Peter Bom som kapelmester.

Mange af numrene er perler, som den uofficielle optagelse, som vi her får adgang til, efter at alle involverede har givet tilsagn. Hvem husker ikke Imamerne fra Grimhøj Moskeen, det fantastiske nummer med Åke Hareide og fodboldlandsholdet, Bruden og brudepigen på toilettet, mens de synger opera etc. etc.
Imamerne fra Grimhøjmoskeen, her sammen med Frede Gulbrandsen som studievært (foto: Emil Andresen)

Imamerne fra Grimhøjmoskeen, her sammen med Frede Gulbrandsen som studievært (foto: Emil Andresen)

 

Hvis I kommer, er I velkomne til at sende mig en mail på novrup@post4.tele.dk så vi kan forberede os på den invasion, som vi faktisk venter.
Fodboldlandsholdet (Foto: Emil Andresen)

Fodboldlandsholdet (Foto: Emil Andresen)

Også, fordi det bare er superfestligt at have Frede i den varme stol. Jeg mindes, at Leif Blædel engang skrev, at verdens tyndeste bog var ‘700 års norsk humor’. Frede er blandt dem, der kan demonstrere, at dette værk burde være i 30 tunge bind.
Billederne er taget af Emil Andresen bortset fra mit af Frede.

Søgeord: ,
Posted in Generelle nyheder, Kerteminderevyen, revy | Ingen har kommenteret »