Indlæg april, 2015

Sydafrika

torsdag, 23. april, 2015

14 dage i Sydafrika organiseret i samarbejde med Livingstone Safari og Carsten Jensen er en skøn start på et omfattende rejseprogram i 2015. Vi startede i Port Elisabeth, hvor vi ikke kunne spille Humewood pga. regn og storm, men fik et godt interview, kørte banen og så billeder af bl.a. Walter Hagen og Joe Kirkwood Jr. på turne i Afrika i 1937.

Der faldt 56 mm natten før, vi skulle have spillet Goose Valley, så det lykkedes heller ikke, men vi gjorde tingene på samme måde, og siden har vi i øvrigt haft bedre og bedre vejr, de seneste to dage 25 grader i skyggen. Vi besøgte også Plettenberg Bay CC og gik tid til en masse turisme. Super stof for artikler.

Ar Fancourt med de fantastiske baner Oueniqua og Montagu, som vi begge spillede, var en kæmpe oplevelse, siger sig selv, og i går spillede vi Boschenmeer midt i Franschhoek-vindistriktet, hvor vi skal lave en stor historie i morgen, hvor vi desuden skal spille Le Zalze Golf. Vi er faldet over spændende golfhistorie om Papwa Sewgolum og har i det hele taget været heldige.

Kategori Generelle nyheder | Ingen har kommenteret »