Indlæg februar, 2014

Kerteminderevyens Venner

torsdag, 20. februar, 2014

Onsdag d. 26. februar afholder Kerteminderevyens Venner en åben venneaften i Aktivhuset, Vestergade 98. Mads Nørby, Marie Nørgaard og Mads Klindt kommer og laver et uddrag af deres forestilling med Trilles viser, men desuden skal deltagerne selv synge revyviser, og de får at vide, hvordan det tegner med Kerteminderevyen 2014. Aftenen er åben for alle og gratis at deltage i, men den kræver tilmelding til mig på 20105077 eller Novrup@post4.tele.dk af pladshensyn.

Tags: , ,
Kategori Generelle nyheder, Kerteminderevyen | Kommentarer lukket til Kerteminderevyens Venner


Kertemindebog med skønne billeder

torsdag, 20. februar, 2014

Umiddelbart før jul udgav Emil Andresen og jeg ‘Kertemindebilleder’. En bog, hvis væsentlige indhold er Emils dejlige fotos, der er suppleret med mine tekster, der forhåbentlig på passende måde bærer præg af, at jeg er opvokset i byen og kun var væk fra den i de år, jeg uddannede mig og fik skabt baggrunden for mine aktiviteter.

Bogen er blevet godt modtaget, og hvor vi ærlig talt var nervøse for, hvor længe vi skulle have penge ude, er investeringen allerede betalt, så vi kan sove roligt og oven i købet er så optimistiske, at vi planlægger en ny fotobog til november. Den netop udgivne koncentrerede sig om Kerteminde by, der havde 600 års købstadsjubilæum i 2013. Den kommende skal have motiver fra hele Kerteminde Kommune – og der er mere end rigeligt at tage af, så vi glæder os umådeligt.

Bogen koster 200 kr. og kan dels købes hos mig, dels flere steder i Kerteminde: Turistkontoret, Kerteminde Bøger & Papir, Andresens Købmandsgaard og Østfyns Museer.

Kategori Bognyheder, Generelle nyheder | Kommentarer lukket til Kertemindebog med skønne billeder