Indlæg januar, 2016

Bridge/golf på Ærø i pinsen

torsdag, 28. januar, 2016

Golf pinsedag

Så inviterer Ærø igen til kombineret bridge- og golfturnering 14-16. maj, dvs. i pinsen.

Hvordan det er lykkedes at holde prisen på 1995 kr for tredje år i træk, fatter jeg ikke, for det omfatter: 2 x overnatning med morgenbuffet, 2 x dagens middag, 2 x golf (individuelt lørdag / greensome søndag), 2 x bridge, 1 x færgebillet t/r (bil +2 passagerer) – når man nu tænker på, hvad bare en færgebillet til Ærø koster.

Mange brugte sidste år, hvor der var udsolgt (36 par), muligheden for at komme en dag tidligere og træne på banen eller se på Ærøs uforlignelige natur, og det forstår man jo godt. Vil I med, så mail til

bodillamberg@gmail.com

Billedet er taget under turneringen i 2015.

Kategori Bridgenyheder, Generelle nyheder, Golfnyheder | Ingen har kommenteret »


Costa del Sol og Porto Santo

torsdag, 28. januar, 2016

Udsigt fra første green på Greenlife

Udsigt fra første green på Greenlife

Turen til Costa del Sol, som blev foretaget på invitation fra ClassicGolf, var meget vellykket. Vi fik spillet otte forskellige baner, de fleste rigtigt fine. Særligt charmerende var den lille 9 huls-bane Greenlife Golf, som jeg spillede mit livs første golf på, da jeg lige var meldt ind i Odense Golfklub og endnu ikke var sluppet løs på banen. Udbyttet af turen vil man bl.a. kunne læse om i GOLFBLADET.

I morgen skal vi af sted på årets første tur, der går til Porto Santo – naboø til Madeira. Siden følger Agadir (DA Masters), Tyskland, Polen, Sverige, Island og formentlig Sydafrika og Tyrkiet.

Bogen ‘Golf med Glimt i Øjet’ kom tæt på at blive udsolgt i første oplag før jul. Meget tilfredsstillende.

Kategori Generelle nyheder, Golfnyheder | Ingen har kommenteret »