Indlæg marts, 2020

Festaften med Rasmus Krogsgaard

fredag, 6. marts, 2020

I serien af arrangementer med sofasamtaler med Kerteminderevyens stjerner og andre involverede havde Kerteminderevyens Venner i denne uge besøg af Rasmus Krogsgaard, der er en del af dette års ensemble, og som om kort tid kommer til at begejstre på Super Brugsens generalforsamling.

 

Rasmus Krogsgaard (24)

 

Det er samtlige i det rekordstore publikum i Samlingsstuen, Andresens Købmandsgård, i hvert fald sikre på, efter at de såvel hørte om Krogsgaards baggrund og synspunkter som fik adskillige prøver på hans kunst i form af såvel sange som parodier.

 

Rasmus Krogsgaard (27)

 

 

Krogsgaards liv og karriere har udviklet sig utroligt harmonisk, siden han som teenager kom i forbindelse med ægteparret Lene Maimu og Hans Christian Ægidius, der fik afgørende betydning for ham. Med dem var han først pianist og fik siden chancen for også at være en talende del af forestillinger. Siden spillede han over 750 forestillinger på det lille Teater bag Kroen, hvor han udfoldede sig i alt fra Peter Plys til SOS Mordpolen.

 

Rasmus Krogsgaard (29)

 

Han blev en del af flere mindre revyer og stiftede bekendtskab med direktører som Leif Maibom, Jan Schou, Jan Hertz etc. på vej fra julerevy i Olsker til Sønderborgrevyen, Rottefælden, Vildbjerg Revyen, Ganløse Revyen, Nykøbing F. Revyen og til sommer kulminationen(!), Kerteminderevyen.

Undervejs har han modtaget et har af priser og udmærkelser, vigtigst Årets Dirch, Årets Parodi og Årets Tekstforfatter, har skabt figurer som festsangeren Mehmet, har lavet kabaret’er over bl.a. Preben Kaas-tekster og parodieret Thomas Blachman, Ole Henriksen, Anders Fogh m.fl.

Når Krogsgaard dukker op i Kerteminde, hvor honoraret pga. publikums størrelse vil være meget mindre end i de største revyer, skyldes det ønsket om at udvikle sig, at blive mere fanden-i-voldsk, og det forestiller han sig ikke mindst vil ske i samarbejdet med Farshad Kholgi.

Alle kan stille de største forventninger til sommerens Kerteminderevy efter at have oplevet Rasmus Krogsgaard på en anderledes måde.

Fotos er som sædvanlig stillet gavmildt til rådighed af Emil Andresen.

Kategori Generelle nyheder | Ingen har kommenteret »