Indlæg august, 2016

I puritani, Sindal og Aalbæk Gl. Kro

mandag, 22. august, 2016

 

I forbindelse med en privatfest i Norge var vi til premiere på I Puritani på Den Jyske Opera – Henriette Bonde-Hansen var en fantastisk Elvira og hele forestillingen meget fin – og spillede dagen efter Sindal GK, som var en dejlig oplevelse. En kuperet og velholdt bane med mange fint komponerede huller, men man skal helst slå lige, for der er en del smalle fairways.

Sindal 1

Signaturhullet 16 på Sindal GK

ÅlbækGlKro6754

Aalbæk Gl. Kro

Før vi drog videre fra Frederikshavn, overnattede vi på Aalbæk Gl. Kro, som er fuld af traditioner, serverer fin, traditionel dansk mad, men har moderniseret værelserne til up-to-date-standard. Her har Ulla serviceret gæsterne siden 1984, siden 2000, hvor hendes mand døde, alene. Kroen har samarbejde med adskillige golfbaner, foruden Sindal er det især Hvide Klit, Frederikshavn og Sæby. Et skønt sted at bo og udgå fra til alt i Vendsyssel.

ÅlbækGlKro6682

Ulla flamberer ved bordet.

Kategori Generelle nyheder | Ingen har kommenteret »


Mange golfbaner

fredag, 12. august, 2016

Mange dejlige Golfbaner

Vi har haft travlt med at anmelde golfbaner og golfklubber i år. Odense Eventyr, Ebeltoft, Hedensted, Holmslands Klit, Henne Strand, HCA Golf og nu venter Sindal i den kommende uge. Fælles for banerne er, at uanset om de er klub- eller privatejede, er de værd at spille og har hver deres styrker og særpræg.

DSC_1882

Ebeltoft

Ebeltoft er en bane, man elsker eller elsker at hade, ren kult. Odense Eventyr har tre dejlige sløjfer og er utroligt velholdt. Hedensted havde fantastisk service og masser af forår´. Holmslands Klit snoede sig rundt mellem sivbeplantninger og søer og havde et fantastisk klubhus, og den ene nihuls-sløjfe var meget svær. HCA med sine 40 firbenede fåre-greenkeepere, sine spikes, sit linkspræg og den flotte restaurant ligger ud mod et nyt utroligt vådområde, der er naturgenoprettet, og Henne Strand havde ikke mindst sit fantastiske hul 3 og en service uden lige.

Udsigt til vådområdet fra hul 4

Udsigt til vådområdet fra 4. hul på HCA Golf

Jeg har allerede i Golfbladet skrevet om Sindals popularitet og særpræg, og nu venter vi utålmodigt på at spille banen og bagefter bo på Aalbæk Gamle Kro, som Ulla driver på 33. år, alene efter hendes mands død i 2000. Imponerende.

Jylland/Fyn byder os golfspillere på meget!

Kategori Generelle nyheder, Golfnyheder, Rejser | Ingen har kommenteret »